Sporten
Sport

Aan de slag met een personal training Rotterdam

De personal training Rotterdam weet dat je via krachttraining een goede conditie krijgt, een geweldig figuur gaat vormen en de kracht en fitheid beschikken om de hele wereld aan te kunnen. Via deze overtuiging kun je direct aan de slag om je vrouwelijke of mannelijke vormen meer te laten zien, en zo een gezond en fit lichaam te creëren. Je gaat doelgericht aan de slag en investeert zo in je lijf en je leven. Krachttraining is de methode om echt van je lichaam te gaan houden.

personal training Rotterdam

De training bestaat uit vijf pijlers, gebaseerd op jouw doelen

Voordat je begint wordt er een plan bedacht, gebaseerd op vijf pijlers. Dit plan is altijd persoonlijk en op maat gemaakt. De vijf pijlers zijn, training, doel, rust, voeding en natuurlijk mentale training. Je ziet er straks topfit uit, zit lekker in je vel en voelt je echt aanzienlijk beter. De wereld is van jou! Alles is ook gebaseerd op je niveau, dus je kunt langzaam opbouwen tot waar je naar toe wilt. Door professioneel te werken, op een veilige en doelgerichte manier, kom je steeds dichterbij je einddoel. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een start training.

personal training

Dit is een maand, waardoor je kan kijken of dit wat voor je is. Je krijgt daarbij 4, 8 of 12 x Personal PowerTraining (keuze uit 30, 45 of 60 minuten), een PowerWorkOut strippenkaart voor 10 keer (bootcamps), een begin en eindmeting en foto’s en voedingsadvies op maat en analyse. Uiteraard zit hier een goed plan bij. Meer weten? Ga gauw naar de website en neem contact op! Uiteraard worden er ook groep trainingen gedaan, mocht je daar meer behoefte aan hebben. Op de website zie je een volledig overzicht van de diensten die de training te bieden heeft.