Roken

De mogelijkheden van e-sigaretten

Rook jij al elektrische sigaretten? Of nog steeds de normale varianten. Welke veel schadelijker en duurder zijn? Buiten deze twee redenen, zijn er nog meer te bedenken om over te stappen op elektrische sigaretten. Maar daar vertellen we je later graag meer over. Zo kun je zelf bepalen of e-liquid kopen en een elektrische sigaret, wat voor jou is.

e-liquid kopen

De voordelen

Elektrische sigaretten bieden veel mogelijkheden. Veel meer dan de normale sigaret. En dat komt vooral door de vloeistoffen die je kunt aanschaffen. Deze zijn in grote getalen aanwezig, in allerlei soorten. Denk aan de smaken die beschikbaar zijn, dit zijn er onwijs veel en is lang niet te vergelijken met de normale sigaret. Maar ook de sterkte van de vloeistoffen is belangrijk. De sterkte geeft aan hoeveel nicotine erin zit. En mocht je willen stoppen met roken, dan kun je steeds minder sterke vloeistoffen aanschaffen. Zo krijg je steeds minder nicotine binnen, waardoor je minder afhankelijk wordt.

e-liquid kopen

Maar dat is zeker niet alles. Het brengt nog meer voordelen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid. Want denk aan alle schadelijke stoffen die je binnenkrijgt met sigaretten, dit is bij e-sigaretten lang niet zo het geval. Hier zitten namelijk in veel mindere mate schadelijke stoffen in verwerkt. Daarnaast profiteer je van een aantal voordelen zoals geen stinkende kleding, geen gele tanden en geen geïrriteerde luchtwegen. En omdat je het bijna niet ruikt, mag je het vrijwel overal roken.