Heeft u onlangs een puppy gekocht? Gefeliciteerd! Dit is een erg leuke maar intensieve tijd waarbij u veel tijd en energie in de pup moet steken. Zo is het zeer belangrijk dat de pup erg veel liefde van zijn of haar baasje krijgt maar ook een puppy trainen is een van de belangrijke dingen. In dit artikel kunt u alles lezen over het hebben van een puppy en het kiezen van een passende puppycursus.

Over het puppy trainen samen met 123 Tinki

Bij 123 Tinki hebben ze de beste puppy cursus van Nederland. Zij kunnen als geen ander uw puppy trainen op de juiste manier. Zo hebben zij een zeer uitgebreide online puppycursus en krijgt u verschillende boeken opgestuurd. De online puppycursus bestaat uit 75 puppy trainen videolessen van een totaal aan 30 uur. Daarnaast krijgt u ook nog 10 verschillende boeken opgestuurd met daarin vele tips van experts. Ook kunt u verschillende zeer handige stappenplannen en schema’s vinden. U hoeft niet bang te zijn dat er een termijn vast zit aan het gebruik van de online puppycursus of de andere materialen aangezien u bij een puppy cursus pakket levenslang toegang krijgt vanaf ieder mogelijk apparaat. Ook is het mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met een van de experts. Zij kunnen u op ieder moment de juiste begeleiding geven bij het puppy trainen. En ten slotte krijgt u natuurlijk altijd 100% antwoord op iedere puppy vraag! Vaak kunt u de antwoorden terug vinden in het bijgeleverde boek waar u alles in kan lezen over de eerste 180 dagen van een puppy.

Is de puppy cursus niet geheel naar wens? Dan krijgt u het geld terug!

Naast de zeer goede service die zij beiden, bieden zij ook de niet goed geld terug garantie aan. Het kan natuurlijk zijn dat u toch niet helemaal tevreden bent over de puppycursus. In dat geval zal u het gehele aankoopbedrag terug krijgen. Een miskoop is zonde en wilt natuurlijk niemand hebben. U zit bij aanschaf van de puppycursus dus nergens aan vast en loopt u ook geen enkel risico.

Een puppy trainen met 123 Tinki is een echte aanrader!

Wilt u ook een puppycursus volgen samen met uw trouwe viervoeter? Dan is het zeker een aanrader om een puppycursus bij 123 Tinki te volgen. Veel mensen zijn zeer tevreden over deze cursus en raden het zeker iedereen aan die ook een puppy in huis heeft genomen. Een puppy cursus bij 123 Tinki zal voor erg veel voordelen zorgen en u heeft er uiteindelijk erg veel profijt van. Voor iedere hond is het erg handig om een puppy cusus te volgen en met de puppy cursus van 123 Tinki kunt u zorgeloos een puppy trainen, waar en wanneer het jou uitkomt. Ook op het internet staan zij zeer goed aangeschreven en zijn er erg veel positieve recensies te vinden. Dit is ook vaak de reden waarom mensen kiezen voor deze puppy cursus. Het is zeker het proberen waard! Ga daarom snel naar de website!