Lichaam

Elemis

Elemis is het nummer 1 Britse huidverzorgingsmerk dat je huid, je lichaam en je welzijn centraal stelt. Het merk combineert natuurchemie met wetenschap en heeft zorgvuldig een toegewijd team van wetenschappers, ontdekkingsreizigers en huidverzorgingsexperts samengesteld. Elemis maakt gebruik van biologisch actieve stoffen uit de natuur die dankzij innovatieve wetenschappelijke kennis omgetoverd worden tot de beste producten voor jouw huid.

Elemis heeft als doel om producten te leveren van de hoogste kwaliteit voor huid en lichaam. Door natuurlijke stoffen te combineren met ingrediënten die in het laboratorium gemaakt zijn, zoals peptiden en antioxidanten, weet Elemis de meest innovatieve en effectieve formules te ontwikkelen. Het merk is toegewijd aan het leveren van producten die de huid zichtbaar verbeteren en vernieuwen. De natuurlijke stoffen komen vanuit alle hoeken van de wereld. Ieder ingrediënt wordt gekozen op basis van uniekheid, eigenschappen, werkzaamheid en potentie. Het toegewijde team van Elemis weet de ingrediënten om te zetten in revolutionaire formules en vervolgens in de meest luxueuze producten.

De producten van Elemis zijn de weerspiegeling van een goede balans tussen natuur en wetenschap en dragen bij aan een goede balans tussen geest en lichaam. Ze bieden volledige ontspanning en intensieve verzorging. Het merk gaat verder dan de huid alleen maar reinigen en er jonger uit laten zien. Continu, dag en nacht, hebben je lichaam en je geest momenten van ontspanning nodig. Crèmes, serums en maskers die continu het beste resultaat leveren is wat je nodig hebt. De producten van Elemis bieden dit. Na gebruik voel je je vitaal en kan je er weer volledig tegenaan.

Het merk bevat verschillende productlijnen, zodat iedereen de juiste producten kan gebruiken. Zo heeft het merk de Elemis Super Food productlijn ontwikkeld die is bestaat uit de goede stoffen uit super foods die je huid de juiste hoeveelheid hydratatie biedt die deze nodig heeft, voor een gezonde en frisse gloed. Een andere productlijn is de BIOTEC collectie. Deze is speciaal ontwikkeld voor de doffe, droge en gevoelige huid. Het maakt de ruwe huid weer zacht en geeft de huid een gezonde teint. De huid wordt gekalmeerd en zal weer gaan stralen. Niet alleen voor het gezicht heeft Elemis de beste producten, ook voor het hele lichaam weet het merk je huid de beste verzorging te bieden. Met de Body Exotics productlijn bijvoorbeeld.

Ook op zoek naar de perfecte balans tussen natuur en wetenschap, geest en lichaam? Je shopt alle Elemis producten veilig, snel en voordelig bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.