Texels bier

Op Texel is alles fantastisch, de gastvrije mensen, strand en zee, de natuur, de vogels, de schapen met hun wol, de kaas, chocolade en niet te vergeten het Texels bier. Misschien heb jij op dit Waddeneiland vakantie gevierd en heb je destijds wat souvenirs mee naar huis genomen. Zat daar het bier ook bij?

Dan zul jij je dat vast en zeker nog herinneren. Ken je het bier nog niet, dan is het een aanrader voor je volgende vakantie om de thuisblijvers dit bier cadeau te geven. Nou komt de verrassing, want dit bier is op meer plekken verkrijgbaar en niet alleen op Texel. Bezoek de website van Hopt en bestel het bier online.

Texels bier

Texels bier, dat smaakt

Texels bier is krachtig blond bier, met een luchtige witte schuimkraag. Denk het je in en het water loopt al in je mond. Zoals dit bier op de website wordt beschreven, fantastisch! Een dagje zee en strand of lekker op vakantie in eigen tuin en dan op het terras een heerlijk biertje. Een flesje met een inhoud van 33 cl. met de vuurtoren als opdruk, ook weer leuk voor de verzamelaars.

Schenk het in een fraai glas (dat je ook bij Hopt kunt bestellen) of drink je liever uit de fles? Lekker en mooi voor jezelf, maar met Vaderdag en de voetbalkampioenschappen voor de deur ook een goed idee om cadeau te geven. Plaats je bestelling op tijd om de drukte voor te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *