Wortman Meubelen
Maatwerk meubels

Heb jij al eens overwogen om maatwerk meubels te bestellen? Er zijn in Nederland tal van meubelmakers, die bestaande en nieuwe meubels op maat voor je kunnen maken. We hebben allemaal een droominterieur in ons hoofd, die we proberen te realiseren door meubels in woonwinkels te kopen. Vaak zal al snel blijken, dat je droominterieur niet volledig te realiseren is met de meubels uit winkels. Zo kan het voorkomen dat meubels niet in de juiste maat worden aangeboden, dat meubels niet de juiste stijl hebben, enzovoorts. In zo’n situatie kan het op maat laten ontwikkelen van meubels een serieuze overweging voor je zijn. De maatwerk meubels sluiten naadloos aan op je bestaande interieur en je persoonlijke voorkeuren. Hoe richt jij je woning in?

Verschillende soorten maatwerk meubels

Unieke meubels

De maatwerk meubels die je bij een meubelmaker kunt bestellen, lopen uiteen van een complete kastenwand tot een op maat gemaakte tafel. Bij het op maat maken van een tafel kan het betekenen dat een bestaande tafel moet worden ingekort. Mogelijk is de tafel veel te lang voor de ruimte, waarin je deze wilt gebruiken. Bij kasten gaat het vaak om het schuin afzagen hiervan. Op deze manier kunnen de kasten onder een schuine wand geplaatst worden, voor een optimale benutting van de ruimte onder deze wand. Zeker op zolder of in een slaapkamer komt een op maat gemaakte kast goed van pas.

Advies van een meubelmaker voor je interieur

Naast de mogelijkheid om je meubels op maat te maken, kun je er ook voor kiezen om interieuradvies in te winnen. Er zijn verschillende meubelmakers die met je mee kunnen denken over de inrichting van je ruimtes in huis. Een voorbeeld van zo’n meubelmaker is Wortman Meubelen. De ervaring die zo’n meubelmaker heeft met het creëren van nieuwe meubels, komt goed van pas bij het inrichten van je ruimtes.