Ik ben zelf nooit naar kamp geweest toen ik kind was, daarom heb ik onderzoek gedaan naar de opties die er nu zijn en ben ik tevreden met het resultaat. Met trots presenteer ik daarom dit artikel over pony kampen voor jong en oud en wat er te beleven valt op zo een kamp!

Wat is mijn mening?

Ik kon verder gaan over de voordelen van kamp voor kinderen en jonge volwassenen. Misschien zal ik een dag uit de eerste hand leren. Hoewel ik nooit als kind ging, kan ik als volwassene nog een schot op de kamp ervaring hebben. Tegenwoordig zijn er kampen ontworpen voor gezinnen en zelfs sommige ontworpen alleen voor volwassenen. Ze worden steeds populairder en er komen elk jaar nieuwe kampen. Of u nu een kamp voor uw kind wilt, voor u en sommige vrienden, of u en uw familie, de opties zijn er. 

Paardenkamp opties

En over opties gesproken, er zijn ook verschillende opties voor het type kamp. Natuurlijk weten we allemaal dat een kamp paarden moet hebben, toch? En slechts eenmaal per week rijden is gewoon niet genoeg. We hebben een kamp nodig dat is gericht op paarden. En je bent aan het juiste adres om meer te weten te komen over de paardensport-gecentreerde kampen. 

Wat te verwachten is op kamp

basis ruiter skills: ons doel is voor uw kind om een relatie met een paard te ontwikkelen, omdat het hen leert over non-verbale communicatie en hoe ze hun gedrag beter kunnen reguleren. Paard activiteiten omvatten basis paardenverzorging, training, verzorging en paardrijden.

Kampactiviteiten: heeft uw zoon of dochter genoten van het voltooien van een karwei? Nou, ze zullen op nog veel meer doen.  Van het schrobben van water emmers tot het spotten van paardenmest, ze leren teamwork en verantwoordelijkheid. Ook worden kunsten, ambachten en spelletjes naar een nieuw niveau gebracht – vooral als ze onze 4-legged friends erbij betrekken! Je kan dus ook dingen verwachten zoals paarden estafette, paarden verkleedpartijen en een bonte avond! (Bron: https://www.deburght.nl/).