groepstraining

Mijn vriendin wilde graag afvallen en fitter worden. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar personal trainer Breda om een goede personal trainer bij ons in de buurt te vinden die haar hiermee kon helpen. 

Zeer veel personal trainers in de buurt van Etten-Leur

Toen we op het internet op zoek gingen naar personal trainer Breda kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende personal trainers bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Breda Strength & Conditioning ons beide het meeste aan. Op de website is namelijk zeer veel informatie te vinden voor wat de sportschool aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook zijn er erg veel afbeeldingen te vinden van voorgaande klanten die allemaal erg tevreden zijn over de resultaten die zij hebben geboekt. Dit sprak ons beide super erg aan waardoor mijn vriendin besloot om contact op te nemen met Breda Strength & Conditioning om kennis te maken met de personal trainer. 

personal training

Zeer tevreden over behaalde resultaten 

Toen mijn vriendin contact opnam werd zij erg vriendelijk te woord gestaan en zij kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek hebben zij het uitgebreid gehad over haar persoonlijke doelen en eetpatroon. Na het gesprek besloot zij om te beginnen met sporten met behulp van een personal trainer van Breda Strength & Conditioning. Mijn vriendin sport nu een aantal weken en zij is al een stuk fitter en al een aantal kilo kwijt geraakt.