TV film
Tips

Tv gidsen

Tv gidsen en meer bladen zijn te vinden bij www.tijdschriften-abonnement.nl. Nu hoor ik je denken, waarom je een gids zal kopen, terwijl alles bijna op het internet terug te vinden is. Ja dat klopt inderdaad, maar veel mensen geven er toch de voorkeur aan om een blad zelf in handen te hebben. Dat leest wel makkelijker en er staan altijd meer leuke en interessante verhalen in, dan alleen maar de programma’s die op de buis komen. Vaak kocht ik een blad los in de winkel, maar tegenwoordig heb ik een lidmaatschap afgesloten. Nu krijg ik elke week standaard de gids op de deurmat en hoef hiervoor de deur niet meer uit.

Veronica

Tv gidsen en meer

Via de site van www.tijdschriften-abonnement.nl hebben wij een abonnement afgesloten. Niet alleen voor de televisiegids, maar ook een leuk blad voor de kinderen. Zeg nu zelf, wie is er niet groot gebracht met een leesblad, denk hierbij aan de Bobo, Okki en zeker niet te vergeten, de Donald Duck. Dit laatste blad komt elke week op de mat en was voor onze kinderen bedoeld. Echter is het paps die vaak het snelste naar de brievenbus rent om dit blad te gaan lezen.

Donald Duck

Leuk cadeau idee

Veel mensen vinden het leuk om een blad te lezen. Het is daarom erg leuk om een proefabonnement te nemen. Voordeel is dat deze automatisch afloopt en je verder nergens aan vast zit. Neem een kijkje op deze website en zie welke leesbladen hier allemaal te koop zijn.