Geen categorie

Wasmachine mag de jas niet wassen

Wisten jullie ook al dat de Peuterey jas eigenlijk niet in de was kan. het is voor ons ook een nieuw bericht. We waren altijd onder de veronderstelling dat de Peuterey jas gewoon kon worden gewassen in de wasmachine. Het lijkt erop dat als jij dit doet de jas dus kapot kan gaan. Je hebt wel vaker van die verhalen waarbij mensen hun dure winterjas de was ingooien en nadat deze klaar is de jas weer helemaal vernietigd is. Wij hopen dat mensen eindelijk gaan snappen dat ze hun jas niet zomaar kunnen stoppen in de wasmachine.

Wat staat er op het label?

Als je het label gaat lezen van de jassen dan zie je dat de Peuterey jas niet in de wasmachine kan. Het lijkt erop dat het bont wat soms in de jassen zit hierdoor helemaal uit vorm kan raken. Dat wordt wel een beetje gezien als een mindere oplossing. We willen wel dat er mogelijkheden blijven voor het wassen van de Peuterey jas. Er moet namelijk worden gezocht naar een nieuwe manier om dit te wassen. Je kan natuurlijk niet je hele leven lopen met een vieze Peuterey jas. Het blijft een kledingstuk en als een kledingstuk vies is dan hoort die gewoon in de was te kunnen.

Alternatief voor de wasmachine

Nu wordt er gekeken naar een alternatief voor de wasmachine. Wij willen namelijk weten hoe we de wasmachine kunnen vervangen. De beste manier zou zijn om de Peuterey jas naar de wasserette te brengen. Dus echt een stomerij die de Peuterey jas dan kan wassen. Het is alleen niet duidelijk of de stomerij ook kijkt naar het label. Als deze niet kijkt kan het zo zijn dat hij de Peuterey jas gewoon in de wasmachine gooit. Als dat gebeurd dan is jouw jas nog steeds verpest.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *