Logo-Personalsport4you - kopie

Ik ben erg tevreden over de personal training die ik heb gekregen bij Personal sport 4 you. Ik wilde namelijk graag een aantal kilo afvallen en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goede personal trainer bij mij in de buurt. 


Zeer veel personal trainer in Zwolle

Toen ik op het internet op zoek ging naar een personal trainer bij mij in buurt kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Personal sport 4 you mij het meeste aan. De website van deze personal trainer is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat deze personal trainer je uitstekende begeleiding zult geven met de oefeningen en je helpt om het beste uit jezelf te halen. Ook zijn er op het internet erg veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden. Dit sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen.

get-fit

Zeer tevreden over het kennismakingsgesprek met mijn personal trainer

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we het uitgebreid gehad over mijn persoonlijke doelen en eetpatroon. We hebben vervolgens een voedingsschema opgesteld en zijn begonnen met sporten. Ik ben nu inmiddels een aantal weken verder en ik ben al aardig wat kilo’s kwijt. Daarom ben ik ook erg tevreden over Personal sport 4 you. Ik ontvang namelijk uitstekende begeleiding bij het doen van de oefeningen en om het uiterste uit mezelf te halen.